תופעות לוואי של רזולור

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

15/05/2019 | 22:48 | מאת: gabi

שלום רב! אני סובלת מעצירות כרונית אקוטית. נמצאת בדיאטת LOWFODMAP ומקבלת רזולור (בהתחלה 2מ"ג, לאור החמרת המצב בחודשיים אחרונים 4 מ"ג) + מגנזיום אוקסיד (המוצר נקרא "קלנזר"). האם רזולור יכול לגרום לבעיה בכליות? או לעליה במשקל? בעיות עם צפיפות עצם? תודה רבה מראש!

18/05/2019 | 07:53 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום רזולור הינה תרופה בטוחה מאד איני מכיר תופעות לוואי כפי שציינת בכל מקרה ניתן לפנות ולקרוא בעלון הצרכן של התרופה

10/07/2022 | 11:31 | מאת: ליאור

שלשום נטלתי לראשונה 2 כדורי רזולור בשל עצירות, אני מאז סובלת מכאבי ראש שלא מרפים ממני עלי לציין כי אני סובלת ממיגרנה כרונית ונוטלת AJOVY שמאוד עוזר. אך נטילת הרזולור גרמה לי במידית לכאבי ראש שלא ידעתי מזה זמן רב

22/09/2022 | 19:23 | מאת: נירה

היי האם ענו לך ? גם אני סובלת ממגרנה כרונית שהחמירה עם רזולור תודה

13/10/2022 | 14:06 | מאת: א

תפסיקו לקחת תרופה שגורמת לכם לכאבי ראש . תחפשו חלופות . אולי תנסו תזונאי קליני או נטורופת שמתמחה בבעיה שלכם

מנהל פורום מעי רגיש