כאבי בטן וחוסר נוחות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

06/04/2019 | 09:11 | מאת: אתי

היי , בת 33 לפני 3 שנים כאבי בטן שלושלים ועצירות לסירוגין עשיתי קלונוסקופיה היה פוליפ שפיר 7 מ”מ הוצא במלואו לאחרונה 3 חודשים סובלת מכאבי בטן בימי שבת כאבים ממש חזקים שייכתי כנראה למשהו שאכלתי שומני יום קןדם לכן הכאבים נמשכים לכמה ימים עם שלשולים כל מה שאןכלת ישר לשירותים עם חוסר נוחות בבטן הייתי אצל הרופאה אמר שיש רעשים בבטן ונתנה לי כדור והמון בדיקות דם אני חוששת מאוד יש לי 2 ילדים קטנים יכול להיות שהפוליפ גדל שוב ב3 שנים? מה דעתך בנןשא

06/04/2019 | 17:13 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום לא ברור מה סוג הפוליפ בהתאם למה שהיה בבדיקה הקודמת צריך לשקול ביצוע קולווסקפיה חוזרת פני לגסטרואנטרולוג המטפל

מנהל פורום מעי רגיש