ריפלוקס כרוני כאבי ראש עצבנות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

25/03/2019 | 11:13 | מאת: יאיא

שלום אני בן 43 סובל מריפלוקס קרוב ל15 שנה משנה לשנה הריפלוקס מחמיר בבדיקת גסטרו אחרונה נמצא דלקת נלקחה דגימה ונשלל תאים סרטניים התנסיתי בכל הכדורי הppi שיש אחרי חודש חודשיים מפסיקים להשפיע וזה כולל נקסיום 80 מיליגרם ליום אפילו הרופאים המומים שזה לא משפיע עשיתי בדיקת מונומטריה וph ב10/2018 שנראה שיש פחות ארועי ריפלוקס מבבדיקה ב2015 רציתי לציין שיש לי שבור בטבור שמציק מדי פעם תחושה של צריבה סביב הטבור וכאב לאחרונה התחיל לי תחושה של צריבה בחזה כמו שיש פצע פתוח ושמים עליו לימון או מלח הרופא טוען שהתפתחה רגישות שפגע בעצב לכן ההרגשה של הצריבה והמליץ לקחת נורטילין 25 מיליגרם במינון עולה אני כל בוקר קם עם כאבי ראש ושירים חזקים תחושה של צריבה בחזה עצבנות נשימות כבדות בעת מאמץ אני לא יודע לאן לפנות ומה לעשות תודה מראש

29/03/2019 | 00:06 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום במידה ואכן יש רפלוקס שמוכח למרות טיפול מיטבי בPPI, ניתן לשלב תרופות נוספות כתרופות מעלות מהירות פינוי הקיבה או תכשירים כגוויסקון או אזוקס במידה ולא יהיה שיפור ניתן לבדוק אופציה ניתוחית

מנהל פורום מעי רגיש