בן 20 כאבי בטן אי נוחות וגזים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

07/01/2019 | 12:57 | מאת: חסוי

שלום בזמן האחרון היו לי כאבי בטן לפני כחודש ראיתי פעם אחת תולעים בצואה קטנות לאחר מכן הם נעלמו לא יחסתי להם חשיבות פתאום לאחר שבוע התחילו לי כאבי בטן שכוללים דקירות בבטן התחתונה (עצירות שינוים בצואה יום אחד רכה יום אחד קשה, וגם יש כבר חודש בועות בשתן) הלכתי לרופאה נתנה לי טיפול וורמוקס לשישה ימים ואובחנה פיסורה הכאבים המשיכו וניתן לי גם פרביוטיקה באתי לרופאה כשבועיים וחצי לאחר שראיתי את התולעים, לאחר סיום טיפול בוורומקס קמתי כל לילה בשלוש קבוע בגלל גזים ואי נעימות בבטן , וראיתי עוד פעם תולעים הפעם יותר ארוכות יש מצב שהתולעים הללו בגלל שלא טיפלתי בהם בהתחלה התרבו וורומקס לא עוזר? הם לא נראו בבדיקת צואה , רציתי לשאול לא מגרד לי בפי הטבעת האם התסמינים האחרים שתיארתי יכולים להיות בגלל התולעים? אשמח להמלצות איך ניתן להיפתר מהם .

07/01/2019 | 23:35 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום אי י בטוח שיש קשר בין התולעים לתלונותיך בדרך כלל התולעים הקטנות הלבנות אינן גורמות לתסמינים מלבד גרד יחד עם זאת, יש מקום לביצוע בדיקות צואה לטפילים, שכן יתכן ונדבקת בסוף אחר של טפיל ( לפי מה שכתבת נראה יותר מסוג אחד של תולעים) בכל מקרה אם התלונות ממשיכות יש מקום לבירור

מנהל פורום מעי רגיש