התמכרות לנרות גליצרין

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

30/12/2018 | 19:19 | מאת: אור

שלום, אני בת 32 וסובלת מפיברומיאלגיה וממעי רגיז כתוצאה מכך... בשנים האחרונות התחלתי לסבול מעצירויות אשר גורמות לי לכאבי תופת בגב תחתון (בגלל הפיברו), על מנת להקל בכאב התחלתי לנסות כל מיני 'דיאטות' שונות כשזה לא עזר ניסיתי נורמלקס ולבסוף התחלתי להשתמש בחומרים משלשלים (לקסעדין וגליצרין). בכדורים אני משתמש אחת לחודש ולפעמים לא לוקחת במשך כמה חודשים. לעומת זאת בנרות הגליצרין אני משתמשת כמעט כל יום. האם זה מסוכן? האם שימוש בתדירות כזו יכולה לפגוע בתפקוד של המעיים ופי הטבעת?

31/12/2018 | 23:17 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום אין מניעה להמשך טיפול בגליצרין אין סכנה ממשית יחד עם זאת, במידה והטיפול יפסק, העצירות תתחדש

מנהל פורום מעי רגיש