דיספפסיה, GERD

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

28/12/2018 | 11:22 | מאת: רענן

שלום אשמח לעזרתך המקצועית 1. כמה זמן ההשפעה של לוסק? האם 12 שעות או 24 שעות? 2. אני סובל מתופעות בטן עליונה מגוונות - כאבים ברום הבטן אחרי אוכל, שיעול אחרי אוכל, לפעמים תחושת בחילה, צרבות, כאבים במרכז החזה לפעמים אחרי האוכל ועוד. גסטרוסקופיות תקינות והבנתי שזה סוג של דיספפסיה או GERD או שניהם. למצב הזה, איזה טיפול צפוי לעזור יותר? 1 לוסק ביום או גסטרו 40 ביום? תודה רבה

29/12/2018 | 19:54 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום לוסק פעיל בין 8-12 שעות טיפול בדספפסיה - ניתן לנסות לוסק או גסטרו 40.

מנהל פורום מעי רגיש