קלפרוטקטין

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

26/12/2018 | 13:28 | מאת: דניאל

שלום גיל 36 אני בבירור האם מדובר במעי רגיש או קרוהן. בבדיקה לפני חצי שנה היתה תוצאה של 54. בבדיקה השבוע תוצאה של 247! רציתי לדעת האם יכול להיות שקלפרוטקטין עלה כל כך בגלל 1. כשבוע מממש קצת נזלת. אין חום. מקנח פעם בכמה שעות לא משהו נורא. האם זה יכול לעלות את הקלפרוטקטין כל כך הרבה? 2. לוקח כבר חודשיים גסטרו 40 מג ליום בגלל צרבות. האם זה יכול לעלות את הקלפרוטקטין ככה? תודה

28/12/2018 | 21:08 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום קלפרוטקטין מודד חלבון הנובע מתאים דלקתיים במערכת העיכול כל דלקת במערכת העיכול עשויה להעלות קלפרוטקטין, אך לא שפעת. במידה והקלפרוטקטין גבוהה יש מקום לבירור ממערכת העיכול

מנהל פורום מעי רגיש