הפסקת תרופות המשפיעות על מערכת עצבים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

26/12/2018 | 11:01 | מאת: א

במשך 9 שנים נטלתי לוסטרל 50 מג לתופעות של מעי רגיז ודיספפסיה ( כאבי בטן ושילשולים). לאחר מכן הוחלף הטיפול לנורטילין 50 מג במשך 7 חודשים אך ללא הטבה כלל. ואז הופסק הטיפול. כיום חודש ללא טיפול והמצב מאוד קשה. כאבי בטן מטורפים..שילשולים שחזרו ..בחילות ... בקיצור, התסמינים של הבטן חזרו ומאוד בגדול. מה לעשות? האם לחזור ללוסטרל במינון אחר? האם להתחיל סימבלטה? ( הומלץ עי רופאת הגסטרו)מנסה לתפקד ללא התרופות המשפיעות על מערכת העצבים, אך המצב שלי קשה ביותר. אובדת עצות ממש. תודה.

28/12/2018 | 21:07 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום מאחר ולא ברורה האבחנה, מציע שתפני לרופא מומחה לבירור במידה והבעיה הינה תסמונת מעי רגיש, קיימות אופציות טיפוליות שונות הכוללות שילוב שלטיפול תזונתי, תרופות שיכולות להיות בעלות השפעה פריפרית או מרכזית , טיפול התנהגותי ועוד.

מנהל פורום מעי רגיש