הטיפול בחיידק הליקובקטור

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

31/10/2018 | 23:58 | מאת: מיכל

גילו אצלי את חיידק ההליקובקטור , הרופאת משפחה מתעקשת שאקח בין התרופות שצריך לקחת , מוקסיפן ולי מתוך נסיון רב , המוקסיפן גורם לזיהום פטרייתי ואני לא מוכנה לקחת אותו ... הרופאה רשמה לי תכנית טיפול והיא : בשבוע הראשון לקחת אומפרדקס +מוקסיפן+קארין ובשבוע השני : אומפרדקס+מוקסיפן +מטרוג'יל , התיעצתי עם מומחה דרך האתר והוא כתב לי , שאפשר לטפל בחיידק גם ללא מוקסיפן , השאלה היא באיזה צורה לוקחים את התרופות האחרות , במשר שבועיים אומפרדקס+קארין+מטרוג'יל ? אשמח מאד לקבל תשובה מהר , המצב הבריאותי שלי מחמיר, תודה רבה מראש !

03/11/2018 | 09:10 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום אכן ניתן לטפל ללא מוקסיפןלפני שאציין מהו הטיפול, צריך להסביר שאין במה שאני כותב המלצה מכוונת, שכן לא נבדק אצלי ואיני מכיר אותם יום 1-30 נקסיום 40 מג פעמיים ביום יום 1-14 פלגיל 500 מג פעמיים ביום קארין 500 מג פעמיים ביום קל בטן פורטה פעמיים ביום

מנהל פורום מעי רגיש