המשך לשאלתי על לבולק

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

06/10/2018 | 09:07 | מאת: דני

שלום ד"ר ותודה רבה על תשובתך. שאלתי אותך לפני יומיים על היתכנות מעי עצל בעקבות שימוש בלבולק. ברור לי שלבולק אינו מרפא עצירות, אך לפני ההריון הכל היה בסדר, לכן שאלתי היא האם יתכן כי הלבולק יגרום למעי "לשכוח" כיצד לעבוד לבד כאשר אפסיק להשתמש בו? (כמו שקורה, לפי מה שהבנתי, עם משלשלים כמו לקסעדין שגורמים למעי עצל). סליחה על ריבוי השאלות, הנושא מאוד חשוב לי. שוב תודה רבה על תשובותיך ועל הפורום הכה עוזר.

06/10/2018 | 21:27 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום שוב אדגיש את תשובתי: משלשלים אינם גורמים לפגיעה בתפקוד המעי יחד עם זאת עם הפסקתם יחזרו הסמנים הראשונים שהביאו לשימוש בהם- כלומר עצירות

מנהל פורום מעי רגיש