דיספפסיה חמורה בעיות תנועתיות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

08/07/2018 | 16:43 | מאת: ויס קלרה

סובלת מדיספפסיה כאבי תופת ברום הבטן סותריי חומצה לא עוזרים הסבל רב העור נפגע שום משחה לא עוזרת יש רפלוקס יש מעי רגיז גם בעיות שינה מהמצב חרדה דכאון מתקשה עם התרופות בשל תופעות הלואי המצב חמור לא מתפקדת יש ירידה מתמדת במשקל רזון קיצוני

08/07/2018 | 21:45 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום יש מקום כמובן לשלול בעיות אורגניות על ידי בדיקות אנדוסקופיות ובדיקות הדמיה. כמובן שאם יש ממצא- צריך לטפל בן אם אין ממצא המסביר את התלונות- זה כבר בתחום ההפרעה התפקודיות של מערכת העיכול. ניתן לנסות טיפול תרופתי ותזונתי יש להתייעץ עם גסטרואנטרולוג לגבי המשך הבירור

מנהל פורום מעי רגיש