כאבים חדים פתאומיים לא קבועים בבטן תחתונה משמאל

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

22/04/2018 | 01:04 | מאת: רחלי

בת 50 נטלתי שבועיים לנטון דוקסילין ופרוטוציד להליקובקטר .כעת רק לנטון בבוקר ל3 שבועות. לפני כחודש וחצי נטלתי אומפרדקס לחודש . הרופא טוען שיש הליקובקטר על אף שבבדיקת נשיפה היה תקין וזאת בשל כאבים ברום הבטן תחושה של רצון להקיא והזעה בלילה לאחר הטיפול עליי לעשות בדיקת צואה להליקובקטר.. .. כעת סובלת לא באופן קבוע מכאב חד שבה באופן פתאומי בבטן התחתונה . כבר ערב שני שאני חשה בכאב הזה שתוקף פעמיים שלש ונעלם מה הוא ? אני לא מרגישה ולא הרגשתי צרבות והבנתי שהלנטון נוגד חומציות האם זה נחוץ הלנטון?

23/04/2018 | 22:18 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום לנטון מפחית הפרשת חומצה איני בטוח מדוע את ממשיכה את הלנטון- כחלק מטיפול בהליקובקטר? הכל מקרה לנטון אינו טיפול לכאב בטן תחתונה. יחד עם זאת, ממליץ שתשפי את הרופא שלך בלבטיך על מנת לקבל הסבר לשאלותיך

מנהל פורום מעי רגיש