שלשולים כרוניים וכדור סטופיט

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

18/02/2018 | 20:34 | מאת: אדל

אני סובלת משלשולים כרוניים יכול להגיע בין 3-6 יציאות אחרי כל ארוחה או שתייה!!! ותוצאה מכך בקושי אוכלת ונמצאת תת משקל הכדור סטופיט אן רקמיד עוזר לי ומאפשר לי לאכול בלי שיהיה לי שלשולים אחריי רציתי לדעת אם זה בסדר לקחת את זה כל יום באופן קבוע בממוצע 2 כדורים ליום זה בסדר?? תודה

18/02/2018 | 21:55 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום במידה והינך נוטלת רמיקייד- אז להבנתי את סובלת ממחלת מעי דלקתית במקרה זה הטיפול במחלה הינו זה שהומלץ על ידי הגסטרואנטרולוג המטפל

18/02/2018 | 21:56 | מאת: אדל

הכוונה לרקמיד זה כמו סטופיט ואימודיום

מנהל פורום מעי רגיש