מעי רגיש כן או לא ???????

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

03/10/2017 | 21:54 | מאת: איציק

בן 41 סובל כבר המון שנים מכאבי בטן בכל הרמות בעיקר בטן עליונה . לפני 10 שנים טיפול אנטיביוטי בהליקובקטר שככול הנראה הושמד . בשנים האחרונות בעיקר בחילות, גזים,גרעפסים. ביצעתי גסטרוסקופיה-תקין סי טי בטן -תקין קולונוסקופיה - תקין Eus- תקין אך נאמר לי שיש לי לבלב שומני מעט MRI- MRCP-תקין אך נאמר לי שיש לי לבלב מעט שומני. כמובן שכל בדיקות הדם יצאו תקינות שאלה- אני עדיין סובל לסוגיו מהתופעות שציינתי ואין לי מושג מה לעשות .כמובן שהרופא גסטרו טען שככול הנראה מדובר במעי רגיש. איך אוכל לשפר את מצבי או אילו בדיקות ניתן עוד לבצע? תודה

03/10/2017 | 22:30 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום לא בטוח שיש לבצע עוד בדיקות מציע שתפנה לגסטרואנטרולוג מומחה לתחום הפרעות תנועתיות\ נוירוגסטרו לשם קבלת טיפול

מנהל פורום מעי רגיש