טיפול תרופתי מעי רגיש

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

10/06/2017 | 10:03 | מאת: דן

תודה רבה על תשובתך. כתבת לי שלמעי רגיש עם עצירות עדיף יותר SSRI ולמעי רגיש עם שלשול עדיף יותר טריציקליים. אני סובל ממעי רגיש עם עצירות. אשמח מאוד לעזרתך 1. האם תרופה בשם מירו היא מתאימה יותר למעי רגיש עם עצירות או למעי רגיש עם שלשול? 2. האם למירו יש עדיפות בהעלאת רמת הסרוטונין במעי לעומת תרופות SSRI רגילות כמו ציפרלקס? או שכולן משפיעות במידה דומה? תודה רבה!

11/06/2017 | 22:20 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום מירו עשוי להתאים אין מידע לגבי שאלתך השניה מירו אינו SSRI אלא תרופה אנטידכאונית לא טיפוסית החוסמת קולטנים אלפא אדרנרגיים ורצפטורים לסרוטונין

מנהל פורום מעי רגיש