שינוי במשקל מעי רגיש

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

19/05/2017 | 15:57 | מאת: שואל

שלום לפני כשנה טופלתי אצל פרופ' לגסטרו עם ריפקסימין לורמיקס, למעי רגיז/ש חל שיפור במצבי. עם זאת מזה תקופה חלה אצלי ירידה במשקל ונפיחות וגזים בעיקר במצב סטטי/שינה בבטן תחתונה/ימין. רציתי לשאול אם יש קשר בין ירידה במשקל שלאחרונה משתפרת לטיפול שעברתי, טופלתי אצל דיאטנית ובכל זאת אני אוכל ושומר על כושר גופני חייב לציין שטיפול עזר לי מאד עם המעי הרגיש שהייתי סובל ממנו פעם תודה!

23/05/2017 | 10:49 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום ירידה במשקל אינה סממן של תסמונת מעי רגיש יתכן ושינויי תזונה הם הסיבה לירידתך במשקל במידה והירידה ממשיכה יש צורך בבירור רפואי

מנהל פורום מעי רגיש