ריר בצואה כאבי בטן.......

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

22/03/2017 | 09:13 | מאת: לינוי

שלום , אני סובלת ממעי רגיש אי סבילות ללקטוז ופרוקטוז בת 23 סובלת גם מc.p קל . עברתי לפני שנה קולונסקופיה שהייתה תקינה לפני הסימפטומים האלה . התחיל לי אחרי הקולונסקופיה צואה רכה ואז אמרו שאני רגישה לפרוקטוז. לפני שבועיים היה לי ווירוס כניראה נדבקתי מאח שלי שהיה אז וגם אכלתי במסעדה בשרית היה לי חום 38.3 לקחתי קל בטן לאח שלי אז לא היה חום. היה לי ריר בצואה ושלשול צואה דלילה כזאות , לקחתי קל בטן. עכשיו הלכתי לגסטרו אמרה לי שהיא לא יודעת מה זה היה אבל עם עכשיו הכל בסדר אז בסדר , ונתנה לי קולונסקופיה קצרה כדי להרגיע אותי שלא אחשוש היא טוענת שהכל בסדר . ושאני לא אחזור אלייה בלי תוצאות. היום יום רביעי (כמה ימים שאני אוכלת פרוקטוז אבל.לפעמיים זה עושה לי לא טוב ולפעמיים לא ) היה לי בבוקר קולות של שלשול הלכתי לשרותים לא היה לי שלשול אלא גוש של צואה קשה רכה נראלי בלי ריר , יש לציין שלפני שבועיים היה לי ריר שיצא בלי צואה כמו גז . אני לא יודעת מה זה הקולות האלה כמו של שלשול ומפחדת שיצא ריר מה זה יכול להיות ? עזרה .

22/03/2017 | 13:28 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום נשמע שעיקר הבעיה הינה החרדה לא נשמע שהבעיה מסוכנת הרגעי והמשיכי בירור לפי הצורך

מנהל פורום מעי רגיש