בריחת שתן בזמן ריצה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

31/03/2013 | 22:20 | מאת: אושרית

שלום רב, אני רצה באופן קבוע 3-4 פעמים בשבוע 8-10 ק"מ. לאחרונה בכל ריצה יש לי בריחת שתן רצינית מאוד!!! חשוב לציין שאני בדיוק שנה אחרי הלידה השלישית שלי. מה עלי לעשות? למי לפנות? אני מוטרדת ודואגת.

לבצע בדיקה אורודינמית ולפנות לאורוגינקולוג פרטים על דליפת שתן במאמץ באתר שלי DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן