בריחת שתן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/01/2013 | 20:23 | מאת: yara

שלום אני בת 42 בזמן האחרון שעושה קפיצות בספרט שאני עושה בורח שתן איזי טיפול יש לבעיה זו תודה מראש

בדרך כלל אם אין רפיון נרתיקי או צניחות פזיותרפיה של רצפת האגן - על ידי פזיותרפיסטית יכולה לפתור בעיות דליפה קלות אם לא - צריך לבצע אורודינמיקה ויש ניתוח TVT , לתיקון המצב ליותר מידע באתר DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן