דלקות חוזרות בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/10/2012 | 12:24 | מאת: מיכל

שלום, הנני סובלת מזה כשש שנים מדלקות חוזרות בדרכי השתן. מטופלת במקרודנטין כטיפול מונע לאחר יחסי מין אולם ללא הצלחה רבה. אני "חוטפת" דלקת בדרכי השתן בערך פעמיים שלוש בשנה החיידק שנמצא -אי קולי. לפני כחודשיים עברתי ניתוח הסרת מחיצה שלמה ברחם ומאז אני סובלת מדלקות בדרכי השתן שלא עוברות. החלפתי כבר למעלה מחמש סוגי אנטיביוטיקה החיידק שנמצא בהתחלה היה אי קולי וכיום זה קלבוסלה. מעבר לכך אני מרגישה כי האזור לא תקין דבר שמאוד מפריע לי בחיי היום יום. אציין ואוסיף כי אני בעלת כלייה אחת מלידה ועל כן מטופלת אצל אורולוג מומחה ורופא נשים שלטענתם אני ככל הנראה אסבול מזה כל החיים(???!?) (בדיקות שעשיתי- אולטרסאונד כליות ודרכי שתן וציטוסקופיה- תקינות) אני מיואשת מוד ואשמח לדתע האם תחום האורוגניקולוגיה יכול להציע פתרון לבעייתי. תודה מיכל

כעיקרון נשמע שאת מטופלת עי האורולוג - שאכן מטפלים בדלקות בשתן אם הדלק'ת קשורה ליחסי מין - יתכן טיפול מניעתי אחרי יחסים פמינה לקטל לנרתיק יכול למנוע מחיידקים להתרבות שם תשאלי את האורולוג על ציסטיסטאט - הזלפה לשלפוחית לריפוי רירית השלפוחית איני רואה משהו אורוגינקולוגי בהכרח שיכול להועיל בהצלחה

30/10/2012 | 09:30 | מאת: מיכל

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן