צניחת נרתיק והרחבת הפות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/08/2012 | 18:30 | מאת: שירי

שלום! אני בת 29, לאחר 2 לידות. יש לי בעיה שהתחילה לאחר לידה ראשונה והחמירה לאחר הלידה השניה. יש לי מין גוש כדורי שבולט מתוך הנרתיק. זה גורם לי לתחושה של משהו מיותר שתקוע לי שם ומפריע לי. אני מרגישה גם שזה מפריע לי במתן צואה. מתוך מה שקראתי באינטרנט, מדובר כנראה בצניחת נרתיק. בנוסף, הפתח שבין 2 השפתיים נעשה ממש גדול לאחר הלידות ובולטים משם חלקים של הנרתיק. בנוסף יש סימנים די מכוערים מהקרעים שנתפרו. וכמו כן לאחר הלידה הראשונה היתה לי פיסורה בפי טבעת שלא טופלה בזמן וכתוצאה מכך צמח לי גוש רקמה צמוד לפי הטבעת. כל השינויים האלה ממש מביכים אותי בזמן קיום יחסי המין ופוגעים מאוד בדימוי העצמי שלי ובפתיחות שלי עם בעלי, שנפגעה כתוצאה מכך. הבנתי שישנם ניתוחים שיכולים לתקן את המצב. האם אפשר לתקן את כל הלקויים בניתוח אחד? כמה זמן תמשך ההחלמה? האם קיים כיסוי כלשהו מקופות החולים? (ביטוח זהב בלאומית?) האם עלי לפנות לקופת חולים לשם אבחון או לרופא פרטי? כמה זמן אחרי לידה אפשר לטפל בבעיה? תודה!

בהחלט ניתן לתקן הכל בניתוח פלסטי של הנרתיק ולהחזיר אותו לצעירותו, לא לדאוג, מידע באתר שלי DRKRISSI.COM לתור למזכירה - 052-5134747 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן