לידה לאחר ניתוח תיקון תפרים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/08/2011 | 17:14 | מאת: ****

דר שלום רב! עברתי ניתוח לאחר לידה, תיקון תפרים, הידבקויות וחיתוך רקמת גרנולציה. - מהי הסבירות שאותה תופעה תחזור בלידה וגינאלית שניה (כשנתיים לאחר הניתוח)? - האם יתכן שצלקות הניתוח יפתחו מחדש וההידבקויות יחזרו שוב? - האם בדיקה וגינאלית לפני לידה יכולה להצביע על הסיכוי ללדת ללא קרעים?

שאלות נכונות אך אין תשובה מתמתית כמובן שצריך לבדוק ולראות אם הפתח גמיש או פיברוטי אחרי הניתוח תלוי במשקל הילד שיהיה והאם לידה רגילה או מכשירנית הרבה משתנים שאינם ידועים למרות הכל אני הייתי מעדיף לידה רגילה כי צלקות ברחם ובבטן לא פחות בעיתיות שוב - רצוי להגיע לבדיקה ויעוץ מסודר

05/09/2011 | 13:39 | מאת: ****

בהמשך לתשובתך, באיזה שבוע אתה ממליץ להגיע אליך לבדיקה? תודה!!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן