בריחת שתן במאמץ והצרת נרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

24/08/2011 | 17:34 | מאת: הילה

אני בת 42, ועברתי 3 לידות.מאז הלידה האחרונה אני סובלת מבריחת שתן במאמץ, הומלץ לי על ניתוח TVT-O. אני מרגישה ירידה בהנאה ביחסי מין. אין לי צניחת רחם ושלפותית שתן. האם אפשר לשלב בין ניתוח TVT-O והצרת נרתיק? באיזה מצב מבצעים הצרת נרתיק והאם במקרה זה זהו ניתוח פרטי?

שלום במיקרה שלך אם יש סיבה רפואית לניתוח בהחלט ניתן לשלב אנא קבעי תור לבדיקה ותקבלי פרטים נוספים מידע רפואי באתר DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן