ניתוח להקטנת שפתיים פנימיות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

30/04/2011 | 03:46 | מאת: נועה

שלום לך ד"ר קריסי, עברתי ניתוח להקטנת שפתיים פנימיות בהרדמה מלאה לפני כשנה, הרופא שניתח אותי אמר שהשפתיים הפנימיות לא יבלטו כלל החוצה. התאכזבתי מאוד מתוצאות הניתוח השפתיים לא היו שוות כלל ויצא לי אבצס בשפה הפנימית שהייתה גדולה יותר מהשנייה, ניגשתי שוב לרופא המנתח לפני 3 חודשים, הוא עשה לי הרדמה מקומית וניסה לסדר לי את השפה עם האבצס. אני ממש מתוסכלת כי רואים את התפרים ממש, השוליים של השפה הם בצורת זיגזג לעומת זאת, השפה השניה תפורה בצורה מושלמת, אני פוחדת שוב לגשת ולעשות ניתוח כי ממש סבלתי בהרדמה המקומית. האם התפרים יצאו לי ככה בגלל שנותחתי בהרדמה מקומית והמקום התנפח? אני ממש מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות..

02/05/2011 | 19:41 | מאת: דניאלה

אני גם מעוניינת לעבור את ההליך, בבקשה בבקשה בבקשה תשלחי לי מייל שאוכל להתייעץ איתך . את כמובן יכולה לשלוח לי מייל אנונימי [email protected]

11/05/2011 | 23:51 | מאת: ש.ר

כיצד נקראת התופעה? תודה.

ך

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן