צניחה דרגה 2 של קיר אחורי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

24/06/2018 | 09:16 | מאת: הדס

שלום רב אני בת 32 לאחר 3 הריונות ולידות של ילדים גדולים הרגשתי לאחר הלידה האחרונה בלט והגעתי לרופא נשים בכיר שקבע שיש לי צניחה דרגה 2 של קיר אחורי אני גם מרגישה מין בלט ורואה אותו זה מפריע לי ברמה האישית והיחסי מין ביני לבין בעלי אני מתביישת בזה זה לא תמיד בולט יש מצבים שכן ויש מצבים שלא האם ניתן לבצע ניתוח???? אשמח לתשובה אני חברת כללית פלטיניום מעוניינת לשמוע פרטים בציבורי וגם בפרטי איזור הצפון תודה מראש

שלום, אלו ניתוחים שאני מתמחהבהם אפשר לראות פרטים באתר שלי DRKRISSI.COM , למעשה זהו ניתוח פלסטי של דפנות הנרתיק ופתח הנרתיק, ניתן לעבור גם דרך המושלם במערכת הפרטית או כמובן בציבורית

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן