דליפת שתן לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/06/2018 | 00:59 | מאת: נועה

שלום! אני כ-3 שבועות לאחר ניתוח לשיקום רצפת הגן. צניחת רחם ושלפוחית דרגה 3. ללא דליפת שתן. בשבועיים האחרונים כל שיעול אן עיטוש מביא לדליפת שתן משמעותית מה שלא היה בעבר. האם זה יחלוף ? האם זו תופעה מוכרת? אני מאד מוטרדת. אגב, הרופא שלח אותי לפיזיוטרפיה ואני ממתינה לתור. תודה

שלום תיתכן דליפת שתן אחרי ניתוח שלא תוקן בה הדלף אם מכיוון שלא היה לפני ניתוח ואם בגלל שיקולים אחרים האפשרויות רבות בשלב כה מוקדם אחרי ניתוח אסור עדין לבצע פזיותרפיה אגנית (הכל תפרים שיכולים להפתח - אני ממליץ להמתין להתחלת הפזיותרפיה האגנית לפחות חודשיים מהניתוח יכול לעיתים לחלוף לבד פרופ קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן