וסטיבוליטיס ופיזיותרפיה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

16/05/2017 | 12:38 | מאת: אפרת

אני חושבת שיש לי וסטיבוליטיס (לא אובחנתי). מאחר שממילא כבר רציתי לעשות פיזיותרפיה לרצפת האגן לחיזוק רצפת האגן ושליטה, רציתי לדעת אם הפיזיותרפיה שעושים בקופ״ח למשל מכבי, שאפשר לקבל אליה הפניה אפילו מרופא משפחה, מספיק טובה ומתאימה לשתי המטרות (לחזק את הרפוי ולשחרר את התפוס), ומספיק שרופא ירשום בהפניה (לחיזוק שליטה במאמץ ולשחרור כאבים באגן) או שיש צורך בהסבר מיוחד שרופא שמבין בזה ירשום לפיזיותרפיסטית (ממכבי). תודה רבה!

כן - פזיותרפיה אגנית יכולה לעזור לוסטיבוליטיס

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן