אוויר בנרתיק לאחר 3 חודשים מהלידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/03/2017 | 16:26 | מאת: נעמה

היי אני כ 3 חודשים אחרי לידה עם קרע גדול . היה לי אוויר מהנרתיק כל הזמן במעברים בין תנוחות .עכשיו זה ל4 הופיע רק פעם ב... אבל משמעותי בדרך כלל אוויר עם רעש של פלוץ ויוצא המון... זה מפדח נורא האם יש משהו לעשות עם זה ? הרופא בבדיקה ששאלתי אותו אמר שהנרתיק נשאר קצת פתוח . לנסות פיזיותרפיה האם יכול לעזור האם יש משהו אחר ? ממה זה נובע ?

אפשר לנסות ניתוח פלסטי להיצרות של הנרתיק אך עוזר רק בחלק מהמיקרים (לא מונע לידה רגילה להבא) DRKRISSI.COM למידע נוסף

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן