פציעת ברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

13/05/2010 | 08:58 | מאת: יוגב

שלום, כבר 3 שנים אני סובל מפציעה בברך ימין שלי. אני בן 24 ולפני 3 שנים עסקתי באימוני ריצה על הליכון לקראת מרוץ 5 ק"מ ורצתי כ-5 פעמים בשבוע במשך כ-25 דקות בכל פעם. בשלב מסויים החלו לי כאבים עזים בברך ונאלצתי להפסיק לרוץ ולהפסיק לשחק כדורסל. הכאב מופיע בפנים הברך והוא מופיע לאחר שאני רץ, קופץ או מפעיל לחץ על הברך למשל בעמידה על הברכיים. בד"כ הכאב יופיע יום לאחר אחת מהפעילויות הנ"ל והוא ישאר לכמה ימים. עברתי 3 אורתופדים שונים, MRI, מיפוי עצמות, ארתרוסקופיה ושתי סדרות של פיזיותרפיה שלאחר כל אלה לא הצליחו לגלות מה יש לי ואיך לטפל בכאבים שלי. כיום אני מוגבל - אינני יכול לרוץ ואני צריך להזהר בהליכה במקומות עם שינויי גובה, פן אדרוך בצורה עצימה מידי על רגל ימין והברך תרגיש עומס שיגרום לי לכאבים. האם יש לכם רעיון מה הפציעה שלי והצעה לטיפול? בתודה מראש, יוגב

שלום יוגב, קשה לדעת את הסיבה לכאבים ללא בדיקה מדוקדקת וישנם סיבות רבות לכאבים בברכיים שבדרך כלל ע"י צילומים לא ניתן לגלותם. אשמח לעזור במידה ותהיה מעוניין אתה מוזמן להתייעצות ללא התחייבות במרפאת .CRT בברכה אלי נחום-צוות CRT

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית