דלקת בברכיים - דחוףףףף

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

24/02/2010 | 07:29 | מאת: מירי

שלום כבר שבועיים שאני סובלת מכאביים בברכיים בהתחלה רגל ימין כאבה לי ועכשיו רגל שמאל עם מעט נפיחות - ואני מדגישה מעט מאוד , הכאב הינו מין דקירה לדוג כשאני יורדת או עולה במדרגות הכאבים נוצרו עקב אימוני כח - מכרעים ,לנצים עם משקל , זריקת הרגל בבעיטת קראטה וכו' הרופא נתן לי כדור בשם : ARCOXIA 90 MG כדור אחד ביום במשך 10 ימים אני לוקחת את הכדורים כמעט שבוע ואני לא מרגישה שיש שיפור הרופא אמר לי שאני יכולה לבצע פעילות בחדר כושר כמו ריצה הליכה אך לא מכרעים וכו ,, אתמול רצתי ובהתחלה הרגשתי קצת דקירה באזור הברך שנעלמה טיפה אחר כך אבל הרגשתי כאילו שהברך קצת נפוחה ולבעייתי המדאיגה - ישנתי עם עלה של כרוב כרוך םביב הברך - בשני הרגליים לכל הלילה , האם הזקתי לעצמי ???? מישהו אמר לי כי זה סופך סידן מהגוף והיום אני טיפה מרגישה תחושה נימולה בברך וכאב עמום נא ענו לי במהרה אני מודאגת תודה רבה

שלום מירי, קשה לתת עצה כיצד לטפל בברכיים כואבות ללא בדיקה והבנה מדוייקת לסיבת הכאב. האם את סובלת מכאבי גב אוסבלת בעבר? עלה כרוב לפי דעתי לא יכולים לגרום לנזק. אלי נחום

26/02/2010 | 20:53 | מאת: מירי

שלום לא אני לא סובלת מכאבי גב לפני כשנה אורטופד המליץ על מדרסים מאחר ויש לי קשת גדולה בכף הרגל - לא עשיתי מדרסים אני לוקחת את הכדורים יותר משבוע ומצבי רק החמיר תודה רבה

24/03/2010 | 13:58 | מאת: האני

מירי ברגע שראיתי דלקת נכנסתי לקרוא. אני סובל הרבה שנים ועשיתי כל מה שאפשר , טיפולים פיזיוטרפים, חשמל, צילומים, מדרסים, ברור שאת צריכה להמשיך ולבדוק מה קורה איתך ולא להזניח את זה יחד עם זאת, את צריכה ללמוד את הגוף שלך ולא לסמוך על כל המטפלים.את צריכה להוריד את הפעילות המאומצת אם את עושה ובמקביל להמשיך בביקורות אצל אורטופדים, אבל תיזהרי יש הרבה לא מקצועיים. תצטרכי להיות עם תושיה רבה. בהצלחה. אני ממשיך בחיפוש אחרי הפתרונות שלי גם כן. ניתן יהיה ליצור עימי קשר ל: [email protected] אשמח לכוון אותך.

24/03/2010 | 15:14 | מאת: מירי

שלום אתה צודק לחלוטין - הייתי אצל 2 אורטופדים וכל אחד אומר דבר אחר , גם על הפיזיותרפיסט שלי אני לא כל כך סומכת ... יש לי בדיקת MRI עוד מעט - נראה לי שרק הבדיקה הזו תוביל אותי לפתרון בבעיה מקווה שתמצא גם פתרון לבעייתך בהקדם ! ותודה על התמיכה

24/03/2010 | 22:45 | מאת: איילי

מירי שלום, שמי אייל הבעיה שאת מתארת היא בעצם שחיקת סכוס שכתוצאה ממנה התפתחה דלקת מקומית וזו הסיבה שאת מריגשה דקירות,ניתן לטפל במוצרים נוגדי דלקות פרקים המכילים מגנזיום,ובי6,אני עוסק בתחום ויש לי תכשיר טבעי מצמחים מעולה שעשוי לפתור לך את הבעיה לפרטים תוכלי ליצור עמי קשר בטלפון 0546144814

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית