תסמונת תעלת המרפק ומרפק גולף

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

25/04/2016 | 10:22 | מאת: סיון

בוקר טוב ושלום רב, לפני כשנה אובחנתי כי אני סובלת מתסמונת תעלת המרפק ומרפק גולף ביד ימין. לאחר טיפולים שונים שלא צלחו (כגון: פיזיותרפיה,סדים ותומכים למרפק ולכף היד, זריקות סטרואידיות) הוחלט כי עליי לעבור ניתוח לשחרור העצב האולנרי במרפק הפנימי. תאריך הניתוח שנקבע לי הוא בתחילת חודש יולי (כשנה לאחר תחילת הופעת הכאב והתסמינים). בתקופה האחרונה התחלתי לסבול מאותם התסמינים גם ביד השמאלית. הייתה הקלה לתקופה מסויימת (כחודש) אך בשבועיים האחרונים הכאבים גוברים בשתי הידיים. באוקטובר הקרוב אני מתחילה ללמוד באוניברסיטה ואני חוששת מאד בעקבות הניתוח. איני יודעת באיזו שיטה ינתחו אותי (הסגורה או הפתוחה) אך לפי מה שהבנתי מהרופא שינתח אותי - הוא מתכנן להרים את העצב אל מעל השריר במרפק. מהו משך זמן ההחלמה? האם היד תספיק להחלים במלואה (או לפחות כמה שיותר) עד אוקטובר, האם אוכל לכתוב כראוי ולהפעילה כראוי? עוד הבנתי מהרופא המנתח הוא שהכאבים שיש לי לאורך היד לא בטוח ייעלמו, ייתכן בעקבות הפיברומיאלגיה שיש לי. האם כדאי לבצע את הניתוח לאור כל האמור מעלה? האם יש אלטרנטיבות נוספות? אציין כי עבודתי הינה משרדית, שעות רבות ואינטנסיביות מאד מול מחשב. מעולם לא סבלתי מבעיה כזו לפני כן. התסמינים החלו לפני כשנה כאשר עבדתי בעבודה זו 5 חודשים. בזמן שאיני מול המחשב ואיני מקלידה או משתמשת בעכבר לזמן רב, אני מרגישה הקלה אך מיד כשחוזרת הכאבים והתסמינים הנוספים חוזרים. אודה לתשובתך. בברכה, סיון

02/05/2016 | 10:22 | מאת: סיון

אשמח לעזרה :)

שלום סיון, הייתי מציעה לך טיפול שונה ללא כאבים וסיכון לפני שרצים לעשות ניתוח עם סיכויי החלמה מאוד טובים. את יכולה לקרוא על הטיפול ללא ניתוח בתסמונת התעלה הקרפלית באתר CRT WWW.CRT.CO.IL בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית