כאב ברכיים ללא מקור ידוע

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

10/04/2012 | 00:32 | מאת: מרינה

ערב טוב, בעקבות כאב ברכיים שמקורו אינו ידוע במדוייק עד היום, הכאב נימשך כשנה כבר ולטענת האורטופד האחרון שביקרתי ולאור תוצאות בדיקת MRI ניראה קרע ברצועה הצולבת ופגיע במיניסקוס, העניין עדיין בבדיקה. כל מקרה בעקבות הכאבים הרופא נתן מרשם ל-זאלדיאר.... לקחתי שני כדורים בהפרש של כ-3 שעות, ולאחר שכשעתיים לאחר הכדור השני התחלתי להרגיש בחילות גלי חום/קור וזיעה, בנוסף לתחושת טשטוש,חולשה ועייפות, לווה בהקאה במהלך נסיעה- יש לציין כי בטווח של השעתיים לפני תחילת הסימנים המתוארים לעיל עישנתי שלוש סיגריות (אם זה רלוונטי כמובן) כל מקרה השאלה שלי האם יש סיבה לחשוד להרעלה או תגובה חריגה אחרת לתרופה והאם אלי להפסיק להשתמש בה? ** במקביל כטיפול נוסף אני לוקחת גם ארקוקסיה 120 מ"ג פעם ביום... האם כדי לפנות למיון אם התחושה לא עוברת עד מחר בבוקר?

שלום מרינה, לא כדאי לקחת תרופה שלא מתאימה. מומלץ לפנות לרופא המטפל. בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית