כאבי ברך גם לאחר פיזיותרפיה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

05/02/2012 | 15:04 | מאת: רונן

יש לי כאבים בברך זה התחיל בכיפוף הברך. בזמן מנוחה הכאב מוחלש או אפילו נעלם אך אם אני מבצע פעילות ספורטיבית כמו ריצה על הליכון הכאב חוזר ואף הברך מתנפחת. עברתי טיפול של פיזיותרפיה כ 12 טיפולים של חיזוק השרירים ואולטרה-סאןנד וגם המשך טיפולים ביתים ואימונים. בהמלצת הפיזיוטרפיסטית ניסתי ריצה על הליכון כ 1 קילומטר ואז שוב הברך כאבה. הייתי אצל אורטופד שקבע כי אין לי קרע ברצועות או במיניסקוס יש לציין שהוא לא שלח אותי לצילומים או בדיקות מקיפות אלא רק ע"י בדיקה ידנית. מה המלצתכם להמשך טיפול?

שלום רונן, רבים הגורמים לכאבי ברכיים ורק לאחר איבחון מלא ומקיף ניתן לדעת את הסיבה לכאב, מומלץ לא לעסוק בספורט שגורם ליתר כאב. ממליץ לפנות שוב לרופא. בהצלחה אלי נחום

05/02/2012 | 16:17 | מאת: רונן

אלי שלום, במקרה ויש צורך בהתערבות כירורגית: האם יש דרך טיפול במקרה ללא התערבות כירורגית? מה הסיכונים שכרוכים בהתערבות כירורגית? מה סיכויי החלמה מלאה ומה הסיכוי להשנות המקרה במידה ואני ממשיך בפעילות ספורטיבית? תודה לתשובות.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית