כאב שלא עובר בצד הרגל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

31/10/2010 | 21:53 | מאת: דורון

שלום, אני בן 27, בכושר דיי טוב, נוהג לרוץ ולשחות הרבה. לאחרונה התחלתי להרגיש כאב לא מוסבר בחלק התחתון (שוק) של הרגל השמאלית. חשבתי בהתחלה שזה עניין של התכווצות שרירים ויעבור תוך כמה ימים, אבל זה נמשך כבר 3 שבועות כך שנראה לי שזה עשוי להיות משהו יותר רציני (למרות שיש לי הרושם שזה נחלש קצת). הכאב לא חזק, לא מפריע לי ללכת ביומיום, אבל אני כן מרגיש אותו כסוג של כאב חד מדי פעם כאשר אני עושה פעילות גופנית. לא נתקלתי במשהו כזה בעבר ובדרך כלל הבריאות שלי מצויינת. אשמח לדעתכם מה זה יכול להיות. תודה!

דורון שלום, ראה תשובתי למייקל.. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית