אחריי כמה זמן חוזרים לשגרה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

19/03/2017 | 12:35 | מאת: אתי

שלום רב לפניי שבועיים עברתי ניתוח תעלה קרפלית השאלה היא אחריי כמה זמן חוזרים לשגרה מלאה קשה לסחוט סמרטוט לתפוס דברים קרים ואני מתעמלת פעמיים בשבוע עם משקולות ו_trx האם זה אפשרי? תודה מראש

שלום בדרך כלל אפשר לחזור לשיגרה בין 3 שבועות לחודשיים. מאוד תלוי במצב הרפואי של המטופל ומצבו הכללי. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית