רגליים שמנות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/04/2002 | 08:49 | מאת: אור

אני עשיתי דיאטה לפני למעלה מחמש שנים (של מרזי מורית), ומאז אני פחות או יותר במצב יציב של 63 קילו(פעם הייתי 85 קילו). הבעיה שלי היא שהרגלים שלי נשארו שמנות. וגם נראה לי (אני לא בטוחה) שיש לי עור עודף בירכיים, האם יש מה לעשות בנידון, או שמא נגזר עלי להשאר עם רגליים שמנות? האם זה הגיוני שנשאר עור שלא התכווץ מדיאטה? אשמח לקבל תשובה.

02/05/2002 | 11:10 | מאת: נירה אולנד

שלום אור מבנה הגוף שלנו נקבע קודם כל על ידי הגנים שלנו (נסי למצוא במשפחה שלך הורים או דודים שיש להם מבנה דומה לשלך, בטח תמצאי). כל הכבוד לך על כך שרזית והצלחת לשמור על המשקל החדש לאורך זמן. לא כתבת מהו גילך. אם את מבוגרת יכול להיות מצב שבו העור כבר לא מתכווץ חזרה במהירות וביעילות כמו אצל צעירות, ואז ייתכן שיישארו לך עודפי עור, אם כי לא גדולים, בכל זאת יש כיווץ. מה שייתכן עוד יותר הוא שאת לא עוסקת במספיק פעילות גופנית, ולכן מה שאת רואה על רגלייך הוא תשתית של שכבת שומן מדולדלת, מבלי שהשריר שאמור להיות שם יהיה מורגש. אז אם את לא עושה פעילות גופנית- זה הזמן להתחיל. עשי פעילות אירובית פעם ביומיים, ובימים האחרים תרגילי כושר לכל הגוף, עם דגש על האזורים הבעייתיים. ללא ספק יחול שיפור, שתוכלי לראות ולהרגיש. יחד עם זאת שוב, את הגנים אנחנו לא יכולים לנצח, אז לא נותר אלא לקבל את המציאות וללמוד לאהוב את עצמך יחד איתה. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה טבעית