חוסר בברזל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/11/2000 | 16:45 | מאת: דנה

בבדיקת דם התגלה לי חוסר בברזל. רציתי לקחת תוסף טבעי אבל הבעיה שקימת אצלי בעיה נדירה של חוסר סידן בשם היפופארה תרודאיזם. ובגללה אני נוטלת תוספי סידן בכמות גדולה. לאחרונה שמעתי שכמות גדולה של סידן מונע ספיגת ברזל. האם זה נכון? איך אוכל להשלים את חוסרי התזונה שלי מבלי שאף אחד מהם יפגע?

09/11/2000 | 17:44 | מאת: סמדר בן נון

שלום דנה, הדרך הפשוטה למנוע אינטראקציה בין התוספים היא - לקחת אותם לחוד! אל תקחי כדורי סידן ביחד עם ארוחה שמכילה מזון עשיר בברזל או - אל תקחי את שני סוגי הכדורים באותה ארוחה. הספיגה לא תיפגע אם אין תחרות בין שני הרכיבים באותו הזמן. הרבה בריאות !

מנהל פורום תזונה טבעית