מגביר תיאבון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/12/2015 | 23:09 | מאת: דנית

שלום רב. אני נוטלת תרופה שמורידה לי מאוד את התיאבון. האם קיים מגביר תיאבון טבעי? התחלתי ליטול תוסף תזונה מולטי ויטמין לנשים קוואנטום של life (בעצת רוקח ) שמכיל גם קומפלקס b 40 מ"ג. האם הוא יכול לעזור למצב? בתודה מראש, דנית.

20/12/2015 | 08:29 | מאת: אביטל זלצר

דנית שלום קומפלקס אכן יכול לשפר את המצב. במצבים שאין תיאבון, מומלץ לאכול בכל שעתיים משהו קטן ואיכותי מבחינת רכיבי תזונה בריאים.במיוחד בזמנים שאין יכולת לאכול ארוחה גדולה. בצורה זו, לאורך זמן, הקיבה מתרגלת לעבודה סדירה ונמנעת ירידה לא רצוייה במשקל. בהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית