צמחי מרפא והנקה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/06/2012 | 14:09 | מאת: אלי

קיבלתי פורמולה לפרזיטים ורציתי לוודא שבאמת אין בעיה עם הצמחים האלו בהנקה "פרונוס מומה, קופטיס,פלודנדרון,קינמון,זינגיבר,ג'ינסינג, אנג'ליקה , זנטוקסילום, אסראום. תודה

26/06/2012 | 21:18 | מאת: אביטל זלצר

אלי שלום חלק מהצמחים אכן יכולים לעבור לחלב ואני הייתי ממליצה לך לנקוט במשנה זהירות. עוד אמליץ לך להיכנס לאתר של צמחי מרפא (כמו ברא או מינה פארן), להקליד כל צמח בנפרד כפי שמופיע בלועזית על גבי האריזה ולבדוק בקונטראינדיקציוצ אם יש בעייה עם הנקה. בברכה ובהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית