זרעי פשתן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

31/08/2011 | 23:55 | מאת: שיר

שלום צביקה, הנני צמחונית כ-18 שנים, בת 40. הבנתי שזרעי פשתן הם מקור טוב לאומגה 3 וגם לעיכול. שאלתי היא האם ניתן לטחון בחנות ולשמור במקפיא ? אם כן לכמה זמן ? ומה ההבדל בינם לבין זרעי צ'יה ? תודה רבה.

לקריאה נוספת והעמקה
01/09/2011 | 05:31 | מאת: טובה בר-שאן

שיר שלום זרעי פשתו את חייבת לטחון ולהקפיא כמה שיותר מהר כיוון שבאור השמן מתחמצן ואילו זרעי שיה הם שלמים ולא חייבים לטחון אותם .לכן אין חימצון באור. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית