בעיות פוריות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/04/2010 | 15:14 | מאת: שלומית

הנני מטופלת ביחידת ivf על רקע של כשל שחלתי לאחר תגובה נמוכה מאוד במשך 3 שבועות ויותר הופסק הטיפול כעת נתבקשתי לשתות תרופה טבעית בשם DHEA ברצוני לדעת מה הקשר של תרופה זו לבעיות פוריות אצל נשים ואלו תופעות לווי יש להם כמו"כ אם יש איזה שהוא תרופה טבעית לבעיות גניקולוגיות ומהם? תודה מראש לכל עונים והמיאצים.

07/04/2010 | 18:43 | מאת: טובה בר-שאן

שלומית שלום הייתי רוצה שתכנסי לגוגל לכתובת הבאה יש שם תשובות לשאלותייך http://www.baby4u.co.il/research/?id=30 בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית