קרית גת

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/04/2010 | 19:42 | מאת: חנה

אני רוצה לעשות דיאטה וסובלת מתת פעילות של בלותת התריס, אני נוטלת אלטרוקסין 50 מ"ל, איזה סוג מזון מתאים לסוג דם A+ ומאיזה סוג מזון עדיף להימנע.

07/04/2010 | 07:22 | מאת: צביקה קורן

חנה שלום, הטיפול התזונתי בתת פעילות כולל הימנעות ממזון קלוקל (סוכרים, קפאין, כימיקלים וכד', הימנעות ממזונות גויטרוגנים, מזונות המאטים את פעילות בלוטת התריס כגון: כרוב, קולרבי, כרובית ,לפת, ברוקולי, סויה, ומוצריה, דוחן ,צנוברים וחרדל. מומלץ לאכול דגים ואצות המכילים יוד. תמרים ופטרוזיליה. חשוב לבצע פעילות גופנית על מנת לשפר את הפעילות המטאבולית בגוף (חילוף החומרים). בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית