עגבניות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/03/2010 | 17:55 | מאת: בר

אני מאוד אוהבת לאכול עגבניות מבושלות. אסביר אייך אני מכינה אותם- אני לוקחת כ-15-20 עגבניות רכות ובהשלות, חותכת לחתיכות, מוסיפה פלפל, פפריקה, כורכום, תבלין גריל ומרתיחה עד שנוצר לי מרק עגבניות עם הקליפות של העגבניות כמובן. אני מאוד אוהבת לשתות את המרק הזה- אני יכולה לגמור סיר שלם. האם אני מזיקה לעצמי או שדווקא מטיבה עם עצמי ואם מטיבה אז מה הרווח הבריאותי מאוכל זה. יש לציין כי אני משתדלת לא לשים מלח בתבשיל הזה כי אני מקבלת מליחות וטעמים משאר התבלינים וגם כי מלח לא בריא. תודהA

24/03/2010 | 05:06 | מאת: טובה בר-שאן

בר שלום מצויין את מקבלת הרבה ליקופן שהוא אנטיאוקסידנט מצויין. בברכת חג פסח שמח בהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית