קואקר פתיתי שיבולת שועל
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום, שמעתי באחת מתוכניות הבוקר בטלוויזיה שקואקר מוריד את הכולסטרול הרע. רכשתי שקית בסופר ורציתי לדעת: א. האם זה נכון ולמה עוד מועיל הקואקר? ב. כיצד אוכלים את זה, האם יש צורך לבשל או שאפשר להוסיף את הפתיתים למאכל כל שהוא ללא צורך בבישול? תודה
לקריאה נוספת והעמקה
בן שלום, קוואקר זה מותג, שיבולת שועל זה המוצר. כדאי לרכוש שיבולת שועל גסה (פתיתים גסים) ולא אינסטנט (קוואקר לדוגמה). מבשלים עם מים כחצי שעה (3 כוסות מים על כוס שיבולת שועל). אפשר להוסיף קינמון ושורש ג'ינגר. בסוף הבישול אפשר להמתיק עם דבש או מולסה. בשיבולת שועל סיבים מסיסים ובילתי מסיסים שעוזרים להורדת הכולסטרול הרע. בנוסף יש בהם מעט חלבון, ויטמינים ומינרלים. מומלץ מאד! בהצלחה צביקה קורן