כיצד נבדקת רגישות לחלב

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/01/2010 | 10:15 | מאת: יפעת

בזמן האחרון הבטן שלי מאוד נפוחה בעיקר אחרי מוצרי חלב אם אני אוכלת קורנפלקס אז בד"כ יש מעין יציאה נוזלית כיצד אוכל לבדוק זאת? והאם כל מוצרי החלב אסורים עלי? מהם התחליפים פרט לסויה שאני לא אוהבת.

17/01/2010 | 06:33 | מאת: צביקה קורן

יפעת שלום, יש בדיקות מעבדה לנושא - תפני לרופא בקופ"ח. עם זאת, את יכולה פשוט להפסיק לאכול מוצרי חלב למשך 3 שבועות ואם הבעיה נעלמת להמשיך כך ולנסות להוסיף רק יוגורט עיזים. תחליפי חלב אפשריים: חלב אורז, חלב שיבולת שועל, או תחליב שקדים או שומשום שעושים לבד בבית. בכל מקרה אכילת "דגני בוקר" אינה מומלצת בעיני. כדאי שתפני ליעוץ אישי בתזונה טבעית. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית