האם יש דיאטת אצות ואיך בדיוק עושים זאת?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/01/2010 | 18:33 | מאת: אורחת

אני בת 29 ויש לי הודף משקל גבוהה 10 קילו. ניסיתי מס דיאטות בעבר ולא כולכך עבד. שמעתי כי יש דבר שכזה דיאטת אצות רציתי לדעת האם הדבר נכון? איני יכולה לעשות כושר גופני מכיוון שאני סובלת מכאביי שרירים ברגלים שייקח לכאב זמן לחלוף. ובנוסף אני מתחתנת בקרוב ואני ממש רוצה להראות קצת יותר טוב

15/01/2010 | 06:52 | מאת: צביקה קורן

לאורחת שלום, בדיאטת אצות משתמשים באצות ים בשימוש פנימי וחיצוני. עקב תכולת היוד הגבוהה היא אמורה להגביר את חילוף החומרים. ה"דיאטה" הזאת לא מתאימה לכל אחד ובכלל אני מתנגד לדיאטות הרזייה ודיאטות בזק הגורמות להשמנה. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית