באיזה מזונות יש מספיק אומגה 3 ?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/01/2010 | 18:25 | מאת: אומגה

וכמה צריך לאכול כדי לקבל מספיק אומגה 3 ?

04/01/2010 | 06:24 | מאת: טובה בר-שאן

אומגה שלום בדגים, זרעי פשתן טחונים, באגוזי מלך, בשמן קנולה פעמים בשבוע דג סלמון בסביבות 150 גרם יספק את מנת האומגה 3 . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

13/01/2010 | 10:39 | מאת: דליה ודוד המרכז לבריאות וריפוי טבעי

אומגה 3 בדגים, זרעי פשתה טחונים, באגוזי מלך,בזרעי מרווה הבריאותית לגבי שמן קנולה מאוד לא מומלץ לצרוך אותו בגלל צורת ההפקה שלו שהיא רעילה מאוד לבני האדם כמות הצריכה ליום הוא פונקציה של מישקל הגוף שלך בכמות של כ-20 גרם לקילוגרם משקל גוף הרצוי (ולא המצוי!) ביממה. בבריאות טבעית מדליה ודוד

מנהל פורום תזונה טבעית