פרולקטין לא יציב

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/12/2009 | 18:13 | מאת: אוראל

אני בת 49, החלו להופיע אצלי גלי חום, והפסקת מחזור. גלי החום פסקו( לקחתי תוסף של שמן נר הלילה) במקביל, התנפחה לי הבטן כמו של אשה בהריון וגם יש לי גודש בחזה. ( בממוגרפיה, היתה לי התגבשות שפורקה בלחץ, ובאולטסאונד שד, צנורות חלב מורחבות, ללא יצאת חלב, רק גודש פנימי) בבדיקות דם, התגלה במהלך שלקחת שמן נר הלילה פרולקטין בערך 800 ,ירד ל-240, ולאחר שהפסקתי נר הלילה( לא ברור אם זה מקרה) עלה ל-440 ואחר שבוע ל-660 האם ידוע על שמן נר הלילה כמאזן פרולקטין? האם יש משהו נוסף מבחינת תזונה לאיזו ? ברור שאני במעקב רופא, לאחר סי.טי.מוח תקין, בודקים אפשרותץ לM.R.I. בעקבות היסטוריה משפחתית של סרטן השד. אודה לתשובתך בברכה אוראל א. האם יש דרך

01/01/2010 | 05:58 | מאת: טובה בר-שאן

אוראל שלום אכן ידוע שצמח נר הלילה משפיע לטובה על מנפאוזה וכן ידוע כמאזן הורמונלי. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית