לקראת תקופת מבחנים, תזונה מומלצת...?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/12/2009 | 22:12 | מאת: wuid

שלום רב, אני מתכונן כרגע לקראת תקופת המבחנים הקרובה , והייתי מעוניין להתייעץ בכלליות על תזונה נכונה ועל התוסף ג'ינקו בילובה שאותו החלטתי להתחיל ליטול , אך מרוב מידע שיש ברשת לא הצלחתי להתמקד ולקבל קו נכון על איך אני אמור לפעול. קראתי כי מומלץ לשלב אותו עם ויטמין B12 (עקב תשישות כללית שאופפת אותי תקופה ארוכה,אך לא קשה עד כדי חוסר ריכוז)לא ידוע לי אם יש לי חוסר בו(B12), אך אני מניח שאם אתחיל לאכול טונה במים זה לא יזיק , אבל אני לוקח גם אומגה 3 כתוסף באופן קבוע. איך אני צריך לשלב את האומגה 3 ואכילת 100 גר' טונה ליום ? האם יש ניגוד או הפרזה בתזונה זו? אני בריא באופן כללי ולא נוטל שום תרופות. תודה מראש ויום טוב.

25/12/2009 | 06:02 | מאת: טובה בר-שאן

wuidשלום עליך להוריד כמה שיותר סוכרים מזוקקים הגורמים לעליה מהירה וירידה של רמת סוכר הגורמת לעייפות, למשל לחם לבן. לאכל דגים וחלבונים מהצומח. ולאכל הרבה ירקות ,אגוזים ושקדים. בברכה ובהצלחה בבחינות. טובה בר- שאן

25/12/2009 | 11:33 | מאת: סימה

למה לאכול דג שמת לפני כל כך הרבה זמן. וגם יש המון כספית בטונה. המלצה כמובן. תאכל דגים מחוף הצפוני כמו סלמון שעשיר באומגה 3.

מנהל פורום תזונה טבעית