מיצים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/12/2009 | 17:51 | מאת: אורית

המלצת על כמה ימים של מיצים לבעלי מעי רגיז. על כמה ימים אתה ממליץ? ומה התחליף לרגישות לפרוקטוז. תודה

22/12/2009 | 21:29 | מאת: צביקה קורן

אורית שלום, אני לא מציע לעשות צום מיצים של יותר מיום אחד ללא הדרכה, השגחה וליווי של מומחה לנושא. זה לא תהליך פשוט ותמים. צריך לדעת איך להתכונן, איך להתנהג במהלך הצום ואיך לסיים אותו. גם משך הצום נקבע בהתאם לבעיה. אם אכן אובחנה בעיה של רגישות לפרוקטוז, צריך להקטין את צריכת המזונות המכילים אותו (במיוחד פירות) ולארגן את התפריט בצורה שונה מהרגיל. גם בנושא זה כדאי לקבל יעוץ מיקצועי. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית